sâmbătă, 11 iunie 2011

Consultanta ISO 9001 pentru Compania Siberiana de Sticla

Compania Siberiana de Sticla a fost certificata ISO 9001:2008 in urma constatarii conformitatii cu standardul international

Compania Siberiana de Sticla a incheiat cu succes auditul de certificare privind conformitatea cu standardul international ISO 9001:2008 in luna aprilie a acestui an.

Certificatul ISO 9001:2008, confirmand introducerea unui sistem de management al calitatii in intreprindere in acord cu standardele internationale ca urmare a unui proces de consultanta iso si implementare ISO, a fost emis pe 4 mai 2011 de catre organismul de certificare TÜV SÜD Management Service din Munchen.


Sistemul de management al calitatii reprezinta un sistem de management antreprenorial care ajuta la monitorizarea continua a calitatii produselor in toate stadiile productiei.

Compania Siberiana de Sticla a declarat: ”Certificarea ISO 9001 este un avantaj in obtinerea contractelor guvernamentale, cu participarea ofertelor rusesti si internationale; ea ne da posibilitatea de a coopera cu parteneri straini si de a executa produse pentru export.”

sursa: www.glassonweb.com
tags: consultanta iso 9001, sticla, managementul calitatii, consultanta iso