joi, 3 mai 2012

CTM pregateste auditul de certificare ISO 14001

CTM isi reduce impactul asupra mediului, sporindu-si oportunitatile de afaceri

Frankfort, New York. O fabrica din districtul Herkimer, New York, a dat de curand declaratii despre nivelul de sensibilizare la problemele de mediu pe care l-a atins, afirmand ca este o atitudine esentiala pentru a incheia afaceri de mari proportii. Reprezentantii CTM din Frankfort au dat amanunte despre noul lor sistem de management al mediului, elaborat in conformitate cu ISO 14001, cel mai cunoscut standard international pentru mediu.

Sistemul monitorizeaza efectele pe care le are compania asupra apei, aerului si solului si ajuta la luarea de masuri pentru a reduce acel impact. CTM fabrica instrumentele si piesele pe care companiile mai mari le folosesc atunci cand isi fabrica propriile lor produse. Noul sistem de management al mediului ar putea sa inlesneasca in mod considerabil obtinerea unor contracte cu clienti importanti - cum sunt Toyota sau Boeing.

 "Ne dorim sa devenim mai degraba un furnizor direct, ceea ce inseamna ca am lucra direct cu aceste mari companii. Pana acum, ele au colaborat mai mult cu companii care detin statutul de certificare ISO 14001, iar acesta ne-ar permite si noua sa mergem direct la producator," a declarat John Piseck, inginer de vanzari la CTM.

CTM va lucra in continuare cu o agentie acreditata pentru a-si certifica in mod oficial eforturile de protejare a mediului conform standardului ISO 14001:2004. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ctm-corp.com.