marți, 23 octombrie 2012

Firma de tehnologii laser, certificata ISO 9001

15 octombrie 2012. Altechna, o companie din Lituania care se ocupa de componentele si tehnologiile laser si are o activitate de cercetare in domeniile fotonicii si laserului din 1996, a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii, care confirma faptul ca activitatea de comercializare de componente laser si optice si de produse si servicii asociate indeplineste cerintele standardului international ISO 9001.

Potrivit Bureau Veritas, organismul de certificare care a realizat auditul final ISO 9001, prin implementarea sistemului de management al calitatii (SMC), conducerea Altechna a dovedit ca face eforturi de a furniza bunuri si servicii orientate catre nevoile si cerintele clientilor companiei.

Un SMC implementat si sustinut in mod corespunzator incurajeaza imbunatatirea continua si perfectionarea managementului organizatiei. Sistemul de management al calitatii certificat ISO 9001 utilizat de Altechna confirma faptul ca societatea lituaniana aplica cele mai bune practici si standarde internationale de management, implementandu-si procese de management reglementate pentru mentinerea unei bune calitati a produselor si serviciilor sale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.altechna.com.