vineri, 10 august 2012

Banca Nationala obtine ISO 9001

Banca Nationala a Emiratului Fujairah primeste certificarea ISO 9001 pentru echipa sa de audit Emiratele Arabe Unite. 

1 august 2012. Departamentul de audit al Bancii Nationale a Emiratului Fujairah (NBF) a fost distins in luna iulie cu certificarea ISO 9001:2008 ca recunoastere a elaborarii unui sistem eficient de asigurare a unor standarde ridicate de consecventa si calitate in auditarea activitatilor bancii.

Certificarea ISO 9001 garanteaza abilitatea departamentului de audit intern al bancii de a oferi constant servicii care indeplinesc nevoile clientilor interni ai bancii si sunt in conformitate cu cerintele legislative si de reglementare aplicabile in industria financiar-bancara. In plus, consultanta ISO oferita de societatea care a implementat standardul de management al calitatii vizeaza sa creasca satisfactia clientilor cu ajutorul aplicarii eficiente a metodologiilor de audit, incluzand procese de imbunatatire continua a serviciilor de audit.

Alan Maitland Smith, directorul departamentului de audit intern din cadrul NBF, a declarat ca certificarea recent obtinuta si procesul de consultanta ISO 9001 antemergator sunt "o marturie suplimentara a angajamentului asumat de NBF fata de mentinerea unei pozitii de lider in industria bancara cu ajutorul unor servicii de cea mai buna calitate."

 Echipa de audit a NBF este alcatuita din sase auditori operationali si trei auditori IT. Infiintata in 1982, Banca Nationala a Fujairah ofera servicii bancare complete de finantare a comertului.

Beneficiind de o experienta aprofundata in serviciile bancare si de o buna intelegere a pietelor din Fujairah si din Emiratele Arabe Unite, NBF se afla intr-o pozitie propice construirii unor relatii pe termen lung cu clientii sai, pe care ii ajuta sa isi atinga obiectivele de afaceri.

Printre principalii actionari NBF se numara guvernul din Fujairah si guvernul din Dubai, NBF fiind listata la Bursa de Valori Abu Dhabi si detinand o retea de 14 sucursale in Emiratele Arabe Unite. Pentru mai multe informatii, vizitati www.nbf.ae.