duminică, 30 septembrie 2012

American RENOLIT se certifica ISO 9001

 19 septembrie 2012. American RENOLIT Corporation a anuntat ca a obtinut de curand certificarea ISO 9001:2008. Certificatul ISO 9001 atesta faptul ca RENOLIT si-a documentat amanuntit procesele care au legatura cu calitatea si a indeplinit criteriile stricte ale standardului mondial ISO 9001:2008.

Sistemul de management al calitatii (SMC) implementat de companie de catre o firma de consultanta ISO 9001 a fost evaluat de un organism de certificare acreditat, care realizeaza evaluari independente conform standardelor nationale si internationale privind calitatea. In luna august, RENOLIT a primit aprobarea oficiala a certificarii pentru unitatea sa de productie din La Porte, Indiana, si pentru sucursala sa de vanzari din Swedesboro, New Jersey, devenind astfel o companie recunoscuta in mod oficial ca certificata ISO 9001.

“Acesta a fost un proiect important pentru RENOLIT. Clientii nostri din industria graficii si reclamelor, ca si cei din industria mobilei, se bazeaza pe foliile noastre vinilice de calitate si pe excelentul serviciu clienti pe care li-l oferim. Aceasta certificare ISO 9001 demonstreaza standardele noastre ridicate in privinta calitatii si angajamentul nostru de a ne imbunatati continuu performanta. Clientii pot avea incredere ca aplicam o abordare sistematica pentru a le oferi mereu satisfactie,” a declarat Ralph Gut, presedintele American RENOLIT Corporation.

Grupul RENOLIT este unul dintre cei mai importanti producatori internationali de folii plastice de inalta calitate si de produse asociate dedicate aplicatiilor tehnice. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.renolit.com.