miercuri, 12 septembrie 2012

Logistik primeste certificarea ISO 20121

 4 septembrie 2012. Logistik Group (www.logistikgroup.com) a devenit una dintre primele companii britanice care s-au certificat conform noului standard mondial al sustenabilitatii, ISO 20121.

Certificarea ISO 20121 a fost lansata pe 19 iunie si a fost utilizata de Locog in timpul planificarii Jocurilor Olimpice Londra 2012. Standardul ISO 20121 a fost elaborat ca urmare a succesului de care s-a bucurat standardul britanic BS 8901 pentru sistemul de management al sustenabilitatii evenimentelor si contine un cadru general referitor la evenimente care ii ajuta pe organizatori sa isi reduca emisiile de carbon, deseurile si, in acelasi timp, costurile dedicate evenimentelor.

Sharon Ward, manager RSC la Logistik, a declarat: "Obtinerea certificarii ISO 20121 a venit intr-un moment potrivit. Lucram la alinierea sistemelor noastre ISO 14001 si ISO 9001 de ceva timp si acest lucru ne ofera un cadru perfect. A durat sase ani, insa acum putem sa ne laudam cu un sistem de management integrat in acord cu planul nostru de afaceri si cu activitatile noastre esentiale. Acum putem sa remarcam imbunatatiri majore si un angajament ferm al personalului."

Anul acesta, Logistik Group a obtinut si alte distinctii in cadrul Community Awards si o pozitie de varf in Environmental Index. "Sistemele sustenabilitatii din cadrul Logistik au ajuns la deplina maturitate in 2012. Toata lumea se intereseaza cu adevarat de ceea ce lucreaza, iar acum putem sa ne demonstram inovatia si randamentul investitiilor," a spus si Dirk Mischendahl, director general asociat la Logistik Group. (citmagazine.com)