marți, 8 martie 2011

Enics Beijing primeste certificarea OHSAS18001

Furnizorul de servicii si produse electronice Enics Electronics (Beijing) Ltd a primit certificarea OHSAS 18001 pentru sistemul de management al sanatatii si sigurantei profesionale (securitatea muncii).

OHSAS 18001 este o specificatie pentru sistemul de management al sanatatii si sigurantei profesionale (siguranta OHSAS 18001 tinteste sa controleze si sa reduca la minim riscurile de sanatate si siguranta pentru angajati si celelalte parti interesate, sa reduca potentialul de accidentare si sa imbunatateasca managementul riscului pentru a se conforma de pilda legislatiei in schimbare. Pentru a respecta aceste reguli, unitatile trebuie sa defineasca si sa implementeze propriile politici ale sanatatii si sigurantei, ca si alte proceduri si practici privitoare la personal.

"Doresc sa felicit intreaga echipa de la Enics Beijing pentru aceasta realizare. Aceasta este o proba concreta despre cum ne traim valorile, despre cum actionam in concordanta cu codul de conduita de la Enics si despre lupta noastra continua de a imbunatati performanta generala. Cred cu tarie ca clientii nostri vor pune pret pe aceasta certificare OHSAS 18001, deoarece arata angajamentul nostru de a fi parteneri de incredere pentru actionarii nostri," a declarat Kai Paajaste, vicepresedinte senior al departamentului de resurse umane. Sursa : www.evertiq.com