sâmbătă, 3 septembrie 2011

Certificare E-Stewards si ISO 14001 pentru ECS Refining

ECS Refining, un lider in industria reciclarii de deseuri electronice, a primit ravnitele certificari E-Stewards si ISO 14001

Unitatea texana a ECS Refining a obtinut certificarile e-Stewards si ISO 14001:2004 pentru sistemul sau de management al mediului.

Santa Clara, California. 30 august 2011. ECS Refining, un lider in industria reciclarii de deseuri electronice si in serviciile destinate bunurilor uzate, anunta vesti foarte interesante despre unitatea sa de reciclare de produse electronice din Terrell, Texas. Unitatea de prelucrare din Texas, inovatoare in domeniul sau, a fost certificata e-Stewards "Standardul pentru Reciclarea Responsabila si Reutilizarea Echipamentului Electronic®." Acesta este primul program de certificare acreditat pe deplin, si care poate fi auditat in mod independent, conceput sa garanteze ca deseurile electronice vor fi reciclate in mod responsabil si explicabil, si nu expediate in tarile in curs de dezvoltare.

"Este o realizare semnificativa pentru compania noastra. Multi dintre clientii si partenerii nostri au cautat asigurari din partea companiilor care recicleaza deseurile electronice - ca ECS, de pilda – ca urmeaza cele mai inalte standarde si procese valabile international," a spus Jim Taggart, presedintele consiliului de administratie al ECS Refining.

Companiile care urmaresc obtinerea certificarii e-Stewards fac obiectul unor audituri cuprinzatoare si riguroase pentru a da asigurari ca sunt in conformitate cu standardul e-Stewards si ca au implementat un sistem inregistrat de management al mediului conform ISO 14001:2004.

"Suntem mandri sa anuntam ca ECS Refining Texas a primit aceste prestigioase certificari. Nu e o realizare minora," a spus si Jim Puckett, director executiv la Basel Action Network, organizatia care a contribuit la crearea standardului e-Stewards.

"Adaugarea ECS la reteaua nostra de companii care recicleaza in mod responsabil este importanta in mod special deoarece ei folosesc procese care nu se ocupa numai de sursele de deseuri electronice, ci si de industria reciclarii de produse electronice uzate. A-i avea pe ei ca unitate de prelucrare calificata pentru alte companii de reciclare care urmaresc sa recicleze responsabil da un impuls considerabil misiunii nostre de a recicla in mod raspunzator."
Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati www.ecsrefining.com.
tags: consultanta E-Stewards, certificare iso 14001, managementul mediului, implementare iso, consultanta iso 14001