marți, 20 septembrie 2011

EPCC obtine certificarea ISO 9001

Efficient Power Conversion Corporation obtine certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

EPC a primit certificarea ISO pentru proiectarea, dezvoltarea si comercializarea tranzistorilor electrici cu nitrura de galiu si a dispozitivelor de gestionare a energiei electrice

El Segundo, California. 20 septembrie 2011. Efficient Power Conversion Corporation (EPC), lider in fabricarea de tranzistori electrici eficienti energetic cu nitrura de galiu, folositi in aplicatiile de conversie a energiei electrice (eGaN), a primit recent certificarea standardului recunoscut international ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.

Standardele ISO sunt publicate de Organizatia Internationala pentru Standardizare si sunt disponibile prin intermediul organismelor de standardizare nationale. Pentru a dobandi aceasta certificare, EPC a trecut printr-o evaluare efectuata de Det Norske Veritas, care este un auditor certificat de consiliul national de acreditare al ANSI-ASQ (ANAB).

Comentand pe marginea evenimentului, Alex Lidow, cofondator si presedinte al consiliului de administratie al EPC, a remarcat: "Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 este o recunoastere a faptului ca, pentru EPC, calitatea a fost un mod de viata inca de la inceput. Sistemul nostru de management al calitatii este dedicat imbunatatirii continue, procesele noastre sunt bine documentate si controlate, deciziile de a schimba ceva sunt luate in cunostinta de cauza si ne ascultam clientii in mod sistematic.”

Pentru informatii suplimentare despre produsele corporatiei Efficient Power Conversion, vizitati site-ul acesteia: www.epc-co.com.
tags: consultanta ISO, iso 9001, certificare iso, managementul calitatii, consultanta iso 9001